Det här är vi

Det här är vi

Vi ser det som ett stort förtroende att få ta ansvar för en begravning och här kan du få all tänkbar hjälp längs vägen. För oss är det oerhört viktigt att allt känns rätt för dig. Tillsammans arrangerar vi en begravning enligt dina personliga önskemål. Vi gör det med omtanke, värme och ett stort engagemang.

 

Historia Vår auktorisation

 

group

0

Vi som arbetar här

wom
   Skicka mail

Ann Axelsson

Ansvarar för och har grundat begravningsverksamheten så som den ser ut idag. Begravningsrådgivare mm, återfinns oftast i Skärplinge.

Fritid: Familj, bl a utmanar vi ryttarkonsten tillsammans. Vänner, motion och friskvård såsom yoga, mountainbike, nordic skate mm uppskattas mycket. Har ett stort engagemang i friskvårdsföreningen IK Vavd.

man
   Skicka mail

Mårten Axelsson

Ekonomi och juridikansvarig på firman. Jobbar med familjejuridik såsom, bouppteckningar, arvskiften, testamenten, köpeavtal mm. Äger tillsammans med sin fru Ann Skärplinge & Skytts Begravningsbyråer och återfinns oftast i Tierp.

Fritid: Familj. Gillar utmaningar av olika slag, just nu på hästryggen eller på skidor. Utför är vad som gäller och helst utanför pisten. Olika motionsformer som mountinbike mm finns med här också.

wa
   Skicka mail

Kristina Funke

Begravningsrådgivare och återfinns oftast på kontoret i Tierp eller i någon av våra bilar.

Fritid: Barnen, familjen och de två hundarna Koda och Hugo samt Brukshundklubben upptar stor del av fritiden, likom fjällvärld, skog och mark när tillfälle ges.

wa
   Skicka mail

Eva Lindhe 

Begravningsrådgivare och återfinns oftast bakom receptionsdisken i Tierp eller i någon av våra bilar.

Fritid: Barnen, familjen och vännerna är viktiga. Trivs mycket bra i sociala sammanhang. "Innebandymorsan" som tillbringar mycket av sin tid på olika innebandyläktare. Löpning och en god bok är heller inte fel.

wa
   Skicka mail

Lisa Eriksson

Begravningsrådgivare och teknikansvarig allt i allo. Återfinns vid en dator eller i någon av våra bilar.

Fritid: Familj och vänner betyder mycket. Älskar att sjunga, inreda och tapetsera. Mat och bakning är också stora intressen.

wa
   Skicka mail

Jeanette Kemi

Jurist hos oss och hjälper Mårten med allt på juridiksidan. Återfinns med våra kunder, i telefonen eller vid sitt skrivbord.

Fritid: Barn och familj kommer först, även katten Dennis har sin givna plats.
Att resa och uppleva äventyret på nya platser är av stort intresse, Sydamerika och Ostasien har t ex utforskats.

logo

  0294 - 102 96

    info@skarplingebegravning.se

 

 Hitta hit
Salbergavägen 1 819 30,
Skärplinge

Vi har öppet mellan 08:00 -12.00
Måndag, tisdag och torsdag. Eller enligt överenskommelse.

Jour dygnet runt vid dödsfall

 

logo

  0293 - 100 62

    info@skyttsbegravning.se
 

 Hitta hit
Bangårdsgatan 10
815 22 Tierp

Vi har öppet mellan 08:00 -16.00
Eller enligt överenskommelse.

Jour dygnet runt vid dödsfall

Skärplinge Begravningsbyrå

1938 grundades Skärplinge Begravningsbyrå av bröderna John och Joel Andersson. De drev rörelsen tillsammans till 1968 då John avled. Därefter fortsatte Joel att driva företaget med sin familj, fram till sin död 1994.

Den 21 april 1997 återupptog Ann Axelsson sin morfars verksamhet i begravningsbyrån. Den drivs idag tillsammans med maken Mårten Axelsson.

 

Skytts Begravningsbyrå

I slutet på 1800 – talet grundades Skytts Begravningsbyrå.

Företaget ägdes och drevs av familjen Skytt fram till 2010.

Sedan den 2 april 2010 ägs och drivs begravningsbyrån av Ann och Mårten Axelsson.

Personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så längre det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet
när de samlades in.

Läs vår integritetspolicy här >>

Vi är auktoriserade

Anhöriga till den som avlidit har ofta svårt att agera rationellt. Att få hjälp av en begravningsbyrå som kan sin sak, är därför av största vikt. Bästa sättet att försäkra sig om detta är att kontrollera att begravningsbyrån är auktoriserad. Auktorisationen är garantin för att du får rätt hjälp i en situation när du verkligen behöver det. Skärplinge
& Skytts Begravningsbyråer är två av Sveriges 400 auktoriserade begravningsbyråer.

Tryggheten i vår auktorisation

Samtliga våra medarbetare har genomgått den omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Vi genomgår dessutom kontinuerlig fortbildning. Att anlita oss ger dig en trygg försäkring om att du får rätt hjälp och stöd i den svåra situation du befinner dig i – och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

När det gäller etik, tystnadsplikt, arbetsmetoder och prisinformation kan du också vara säker på att byrån följer auktorisationens stränga regler. Att vår begravningsbyrå uppfyller kraven för auktorisation sker genom särskild prövning vart femte år.

Vill du veta mer om auktorisationskraven?

Vill du ha ytterligare information om alla de krav som ställs på oss som auktoriserad begravningsbyrå går du enklast in på www.begravningar.se Tack vare att det finns auktoriserade begravningsbyråer runtom i Sverige, har du alltid nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

fs

lv