Vi som arbetar här

Vi som arbetar här

wom
   Skicka mail

Ann Axelsson

Ansvarar för och har grundat begravningsverksamheten så som den ser ut idag. Begravningsrådgivare mm, återfinns oftast i Skärplinge.

Fritid: Familj, bl a utmanar vi ryttarkonsten tillsammans. Vänner, motion och friskvård såsom yoga, mountainbike, nordic skate mm uppskattas mycket. Har ett stort engagemang i friskvårdsföreningen IK Vavd.

man
   Skicka mail

Mårten Axelsson

Ekonomi och juridikansvarig på firman. Jobbar med familjejuridik såsom, bouppteckningar, arvskiften, testamenten, köpeavtal mm. Äger tillsammans med sin fru Ann Skärplinge & Skytts Begravningsbyråer och återfinns oftast i Tierp.

Fritid: Familj. Gillar utmaningar av olika slag, just nu på hästryggen eller på skidor. Utför är vad som gäller och helst utanför pisten. Olika motionsformer som mountinbike mm finns med här också.

wa
   Skicka mail

Kristina Funke

Begravningsrådgivare och återfinns oftast på kontoret i Tierp eller i någon av våra bilar.

Fritid: Barnen, familjen och de två hundarna Koda och Hugo samt Brukshundklubben upptar stor del av fritiden, likom fjällvärld, skog och mark när tillfälle ges.

wa
   Skicka mail

Eva Lindhe 

Begravningsrådgivare och återfinns oftast bakom receptionsdisken i Tierp eller i någon av våra bilar.

Fritid: Barnen, familjen och vännerna är viktiga. Trivs mycket bra i sociala sammanhang. "Innebandymorsan" som tillbringar mycket av sin tid på olika innebandyläktare. Löpning och en god bok är heller inte fel.

wa
   Skicka mail

Lisa Eriksson

Begravningsrådgivare och teknikansvarig allt i allo. Återfinns vid en dator eller i någon av våra bilar.

Fritid: Familj och vänner betyder mycket. Älskar att sjunga, inreda och tapetsera. Mat och bakning är också stora intressen.

wa
   Skicka mail

Jeanette Kemi

Jurist hos oss och hjälper Mårten med allt på juridiksidan. Återfinns med våra kunder, i telefonen eller vid sitt skrivbord.

Fritid: Barn och familj kommer först, även katten Dennis har sin givna plats.
Att resa och uppleva äventyret på nya platser är av stort intresse, Sydamerika och Ostasien har t ex utforskats.

fs

lv